Data en telecom

Hoekstra installatie  kan ook uw telefooninstallatie of computernetwerk geheel verzorgen. We zijn gespecialiseerd in diverse sectoren. Van het bezoekerspaneel in een appartementencomplex, tot de telefooncentrale in uw kantoor of bedrijf. Advies hierin is ook één van onze sterke punten.

Wij leggen complete bekabelingsystemen aan voor uw data- en telecommunicatie, inclusief de benodigde schakelkasten. Denk daarbij aan UTP, FTP en STP  voor datatransfer en aan uitbreidingen van telefoonnetwerken op basis van bestaande communicatiestructuren.
 
Wij zorgen ook voor de aanleg van nieuwe infrastructuren voor inpandige communicatienetwerken, zoals uitbreidingen van netwerken op basis van bestaande communicatiestructuren, inclusief het koppelen van reeds aanwezige telefooncentrales.

Datacommunicatie.

Wij ontwerpen en installeren complete UTP, FTP en STP datatransfer. De grootte van de projecten loopt uiteen van kleine installaties tot en met omvangrijke sytemen welke meestal de basis vormen voor gestructureerde dataprocessing.

Heeft u vragen?  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.