Domotica

Veel te duur.  Zo werd nog niet zo lang geleden gedacht over domotica.  Langzamerhand verandert dit beeld en dringt het besef door dat huisautomatisering vele voordelen met zich meebrengt. Meer en meer wordt smart living geïntegreerd in het ontwerp van woningen, kantoren en zorginstellingen. Maar de installateur van domotica kan ook bestaande panden van alle geautomatiseerde gemakken voorzien. Hoekstra installatie is werkzaam in domotica installatie´s . Onze medewerkers, professionele installateurs van domotica, brengen samen met u slim wonen tot leven.
 
Kwaliteit
Wie voor een betere kwaliteit van wonen en leven kiest, doet er goed aan Hoekstra installatie in de arm te nemen. De handige doe-het-zelver kan weliswaar zelf als domotica installateur aan de slag met kant-en-klare pakketten, maar het resultaat is meestal niet optimaal.  Domotica installatie´s – volgens het boekje ‘integratie van technologie en diensten – vraagt voor het perfecte resultaat om gedegen kennis en kunde.
 

Up-to-date
Hoekstra installatie helpt u graag met het vergroten van uw woonplezier. De mogelijkheden om uw woning van draadloos comfort te voorzien zijn legio. De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo,  maar wij staan er garant voor dat onze medewerkers hun vakkennis up-to-date houden. Onze medewerkers bekijken samen met u welk systeem het best aansluit op uw budget en uw wensen. Bespreken in heldere en begrijpelijke taal de gekozen oplossing met u.  Domotica installatie betekent voor ons maatwerk. En heeft u vragen of zijn er problemen? Hoekstra installatie staat voor u klaar!

Bedien uw installatie d.m.v. een smartphone en/of tablet. ook als u niet thuis bent zet u bijvoorbeeld onderweg naar huis de verwarming aan.

bekijk hier de catalogus

 

hieronder ziet u foto's van gerealiseerde projecten