Agrarische sector

 

Al enkele jaren is Hoekstra installatie een begrip binnen de agrarische sector. Wij zijn uw partner voor elke voorkomende technische installatieklus in en rondom uw bedrijf.

Wij houden ons met vakbekwame en servicegerichte VCA gecertificeerde  mensen bezig met het installeren en onderhouden van elektrische installaties voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie binnen de gehele agrarische sector.

We adviseren, ontwerpen en realiseren voor u een betrouwbare en duurzame installatie. Tijdens het gehele traject zullen wij met u, een eventuele adviseur of bouwkundig aannemer samenwerken om  tot een perfect eindresultaat te komen. Wij nemen graag elke uitdaging van u aan, om te komen  tot een zo hoog mogelijke kwalitatieve leefomgeving voor uw dieren.

Hoekstra installatie zorgt voor een veilige en continue bedrijfsvoering. Bent u geïnteresseerd in onze diensten op elektrotechnisch vlak? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van elektrotechniek voor uw onderneming? Neemt u dan contact met ons op