inbraakbeveiliging

 

Hoekstra installatie is een technisch beveiligingsbedrijf. Wij installeren een totaalpakket in beveiliging en bewaking voor uw huis of bedrijfspand. Naast het installeren van bijvoorbeeld een inbraakalarm kunt u bij ons ook terecht voor informatie en advies voor beveiligingsconcepten, service en onderhoud.

Waarom een inbraakalarm?
Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet   is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een inbraakinstallatie in uw bedrijfspand of woning, zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals het openen van ramen en deuren.

Advies op maat.
Hoekstra installatie kan  voor zowel  particuliere als zakelijke doeleinden,  een systeem  op maat realiseren. Omdat geen gebouw  of huis hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. Wij bieden tevens complete systemen voor camerabeveiliging aan.

Heeft u vragen?  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.