Coldstore Jansen Logistics opgeleverd

Na maanden van bouwen, plannen maken, inrichten en puntjes op de i zetten, was het woensdag 1 mei zover: de nieuwe coldstore werd in gebruik genomen. De opslagruimte voor diepvriesgoederen van Jansen Logistics wordt zes keer zo groot door de komst van de nieuwe coldstore.

Door de toegenomen vraag naar diepvriesopslag besloot Jansen Logistics vorig jaar om een nieuwe coldstore te gaan realiseren. Hoofdaannemer Bouwbedrijf de Zeewering startte met dit project rond de zomer 2018. Hoekstra installatie was verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie en heeft het pand ook voorzien van zo'n 1400 zonnepanelen.

Veel meer opslagruimte

De gloednieuwe coldstore biedt plaats aan 6700 pallets. Samen met de bestaande diepvriesopslag brengt dat de opslagcapaciteit op 8000 pallets. Ook in deze coldstore is plaats voor diepgevroren producten. De temperatuur in de vriescel staat op -22 graden.

Jansen Logistics is een complete dienstverlener. Van verpakken tot koelen en van invriezen tot opslaan, 

1e fase 48 appartementen opgeleverd
De 1e fase van de 48 appartementen in de zeewijk zijn opgeleverd. Hoekstra installatie was verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie. momenteel zijn onze monteurs bezig met de 2e fase
Lees verder »

Dak schinkel seafood voorzien van Zonnepanelen
Onlangs hebben we op het dak van schinkel seafood 58 mono panelen geplaatst. deze zijn goed voor een opbrengst van 15900 kWh per jaar. volgens de berekeningen is dit systeem binnen 5 jaar terugverdiend.
Lees verder »

Mulder Transport voorzien van zonnepanelen
Op het dak van mulder transport hebben wij 144 panelen van 310wp geplaatst. deze pv installatie is goed voor 33467 KWH per jaar.
Lees verder »