Kindcentrum Urk

hier leest u een referentie van Visscher advies

Werken met een zelfsturend (installatie)team, dat is wat Visscher wil.  In de praktijk blijkt dat lastig haalbaar, is de ervaring van Visscher.  Enerzijds is er een structureel tekort aan technische vakmannen/vrouwen.  Anderzijds ontbreekt soms de passie voor het vak, de vak trots is weg.  Op Urk kwam Visscher deze vakmannen met vak trots wel tegen.  Dat maakte het bouwproces van het Kindcentrum op Urk tot een succes.

In opdracht van Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden verzorgde Hoekstra Installatie BV de elektrotechnische-, beveiligings- en communicatie installaties. Uitgangspunt hiervoor was het ontwerp van Visscher Bouw en Installatie Advies BV.  Binnen twee weken na de opdrachtverstrekking waren de werktekeningen en installatieschema’s gereed voor uitvoering.  Mutaties a.g.v. aanvullende wensen werden adequaat en snel door vertaald naar de werkvloer en correct aangebracht en opgeleverd. 

Niet de techniek maar de mentaliteit bleek doorslaggevend. Dat maakt het werken met Hoekstra Installatie BV tot een groot succes !