Wie zijn wij

Geschiedenis


Willem Hoekstra, directeur van Hoekstra Installatie BV, is sinds 1982 werkzaam in de elektrotechniek. Van 1982 tot 1993 was hij bedrijfsleider bij de firma Bakker Electro. Hier werd in 1990, als eerste in de regio, het felbegeerde kwaliteitswaarborgcertificaat behaald. In 1993 is hij zelf een bedrijf gestart, onder de naam van Hoekstra Elektro.

Hoekstra Elektro is in 1993 op Urk begonnen met het ontplooien van diverse soorten van elektrotechnische werkzaamheden. Bij de start van het bedrijf werd er begonnen met twee personeelsleden. In 2005 was dit aantal uitgegroeid naar acht gemotiveerde vakmensen. Door de hoge kwaliteit van het geleverde werk werd ook hier zonder enig probleem het kwaliteitswaarborgcertificaat behaald. Ook de veiligheid van het personeel en anderen heeft de volledige aandacht: alle medewerkers hebben de cursus basisveiligheid VCA-1 met goed gevolg doorlopen. Enkelen hebben ook het certificaat VCA-2 leidinggevend behaald.

Door de groei van onze werkzaamheden was verhuizing naar een groter pand noodzakelijk. In juni 2002 konden wij ons nieuwe bedrijfspand betrekken. Dit pand is gebouwd om de expansie van Hoekstra Elektro in de komende jaren aan te kunnen, maar vooral om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Na al die jaren is Hoekstra Installatie uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf met plaatselijke, regionale en landelijke projecten. Op dit moment staat er een gemotiveerd, gedreven en vakkundig team van twaalf man voor u klaar.

Een tevreden klant is onze reclame!