Wie zijn wij

Geschiedenis

Hoekstra Installatie is in 1993 op Urk begonnen met het ontplooien van diverse soorten van elektrotechnische werkzaamheden. Bij de start van het bedrijf werd er begonnen met twee personeelsleden. In 2005 was dit aantal uitgegroeid naar acht gemotiveerde vakmensen. Door de hoge kwaliteit van het geleverde werk werd ook hier zonder enig probleem het kwaliteitswaarborgcertificaat behaald.

Ook de veiligheid van het personeel en anderen heeft de volledige aandacht: alle medewerkers hebben de cursus VCA-2 leidinggevend behaald.Door de groei van onze werkzaamheden was verhuizing naar een groter pand noodzakelijk. In juni 2002 konden wij ons nieuwe bedrijfspand betrekken.

Dit pand is gebouwd om de expansie van Hoekstra Installatie in de komende jaren aan te kunnen, maar vooral om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.Na al die jaren is Hoekstra Installatie uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf met plaatselijke, regionale en landelijke projecten. Op dit moment staat er een gemotiveerd, gedreven en vakkundig team van twintig man voor u klaar.


Een tevreden klant is onze reclame!