Zonnepanelen

Hoekstra Installatie  is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering

Foto: zonnepanelen op het pand van jansen logistics. ( credits: Sven Scholten )

De visie van Hoekstra Installatie is het toegankelijk maken van duurzame energie voor particulieren en bedrijven. Wij zijn van mening dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, de toekomst heeft. Steeds meer mensen worden bewust wat fossiele brandstof doet met onze aarde en onze portemonnee. De vraag naar betrouwbare duurzame energie krijgt steeds meer de voorkeur.

Al meer dan duizenden panelen zijn door onze monteurs geïnstalleerd.  Hoekstra installatie heeft al veel ervaring opgedaan:

Zo hebben wij al grote kantoor panden, auto garages, scholen, woningen en kerkgebouwen voorzien van zonnepanelen.

Wat is Zonne energie?

Zonne-energie is de energie die uit zonnestraling wordt gewonnen. De zon is de grootste en rijkste energiebron die de mensheid ter beschikking staat. Zelfs op de afstand waarop de aarde om de zon draait (150 miljoen km ) levert zij onafgebroken enorme hoeveelheden energie in de vorm van straling. Lees verder »

De voordelen van Zonne-energie:

  • Eigen energie opwekken
  • Lagere energierekening
  • Mogelijkheid tot terugleveren aan energiemaatschappij
  • Duurzame en schone oplossing
  • Snelle terugverdientijd
  • Gegarandeerd rendement gedurende 25 jaar van 80 %
  • Hoger rendement dan een spaarrekening
  • Eenvoudig montage, huis blijft schoon tijdens installatie.

 

Foto: zonnepanelen op het dak van Mulder Transport

Particulieren
Voor particulieren verzorgen wij het gehele traject voor zonnepanelen .
Na de werkopname ontvangt u een gespecificeerde offerte. In overleg worden de zonnepanelen op het dak gemonteerd en aangesloten op de omvormer. De bekabeling naar de meterkast wordt volgens afspraak gemonteerd en afgewerkt. In de meeste gevallen zal de netwerkbeheerder een “bruto productiemeter” in de meterkast monteren. Hier sluiten wij de bekabeling op aan. Als de monteurs van ons klaar zijn, leveren zij een compleet werkend systeem op. Ook om uw systeem te controleren zijn er verschillende mogelijkheden voor monitoring.

Zakelijk
Voor zakelijke klanten verzorgen wij de aanschaf van zonnepanelen op dezelfde manier als bij particulieren.
Daarnaast kunnen wij met behulp van ons software programma exact uitrekenen welke voordelen een investering in duurzame producten heeft. Ondernemers die investeren in duurzame producten zoals zonnepanelen hebben recht op Energie Investerings Aftrek (41,5%), Kleinschaligheids Investerings Aftrek (28%) en Millieu Investerings Aftrek (36%). Een combinatie van deze is zelfs mogelijk en maakt de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk. Het rendement van uw vermogen bij een bank is op dit moment zo’n 3%. Het rendement op zonnepanelen voor de komende 25 jaar is op dit moment zo’n 18%.

Foto: Het aansluiten van de omvormer.

Mogelijke systemen Lees verder »

Meld nu uw zonnepenelen-installatie aan op energieleveren.nl bekijk hieronder de informatievideo voor het melden van uw installatie.

Als u geïnteresseerd bent in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, en het besparen op uw energierekening, vul dan ons aanvraag formulier in, en wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

       Hieronder ziet u enkele
       gerealiseerde projecten